Om KommaStreg v/ Christel Sunesen

Vi har flere superkompetente korrekturlæsere, redaktører og tekstforfattere tilknyttet, som sikrer, at vi altid kan levere et optimalt produkt på kort tid.

Bag firmaet står Christel Sunesen, som er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik, og hun har de sidste seks år drevet firmaet.

1459302_10151916766218692_1091424623_n

Litterært fokus

Christel Sunesen forsker i dansk litteratur, arrangerer litteraturarrangementer og -events og er også indehaver af Forlaget Ekbátana. Derudover har hun også undervist i lyrik og er litteraturredaktør på Netudgaven.

Akademisk fokus

Ét af firmaets fokusområder er akademiske tekster, da Christel Sunesen forsker i litteratur, er medlem af forskningsgruppen Genrestudier på Københavns Universitet og gennem årene har korrekturlæst og redigeret adskillige akademiske bøger, ph.d.-afhandlinger og specialer.

Referencer

Vi har løst opgaver inden for redigering og korrekturlæsning for en lang række forskellige kunder, bl.a. Undervisningsministeriet, universiteter, Epinion, magasinet Tænk, Borgens Forlag, Forlaget Spring, Forlaget Frydenlund, Aros Kurser og en masse privatkunder inden for især den akademiske verden.