Aktuelle tilbud

Korrekturlæsning af specialer: 30 % rabat

Danske specialer

Vi tilbyder korrekturlæsning af specialer (maks. 80 normalsider) for kun 2.500 kr. (ekskl. moms), dvs. 3.125 kr. inkl. moms. Det er 30 % rabat i forhold til vores normale priser.

Få læst professionel korrektur på dit speciale på maks. 3 dage. Vi tilbyder grundig korrektur af alle retskrivningsfejl og giver også forslag til omformuleringer og retter formalia.

Under “Hjælp til specialet?” kan du læse mere om, hvad og hvordan vi retter dit speciale.

Engelske specialer

Vi tilbyder korrekturlæsning af engelske specialer (maks. 80 normalsider) for kun 5.000 kr. (ekskl. moms), dvs. 6.250 kr. inkl. moms. Det er 30 % rabat i forhold til vores normale priser. Vi har også gode tilbud på engelske abstracts, 0,25 kr. pr. ord.

10 % rabat til medlemmer af NewPub

Er du medlem af forfatternetværket NewPub, får du 10 % rabat på korrekturlæsning, redigering og feedback. Du kan læse mere om netværket her.

Salgsbrev til forlag: 625 kr.

Hvis du har din tekst til korrektur, redigering eller feedback hos KommaStreg, tilbyder vi at skrive det medfølgende salgsbrev til et potentielt forlag for kun 625 kr. inkl. moms, normalprisen er 1.875 kr. inkl. moms. Salgsbrevet er et vigtigt element i at præsentere din tekst hurtigt, præcist og indbydende og typisk det, forlaget først vil kigge på.

Kontakt os for at gøre brug af vores aktuelle tilbud

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Opgavebeskrivelse

Vedhæft fil