Feedback

Vil du gerne have et professionelt blik på din tekst, er du gået i stå eller noget helt tredje?
Hos KommaStreg har vi stor erfaring med at give feedback, bringe dig videre i skriveprocessen og hjælpe med ideudviklingen af din tekst.

feedbackPersonlig feedback

Når vi giver feedback, går vi ikke så detaljeret ned i teksten som i Redigering. I stedet kigger vi helt overordnet på, hvordan teksten fungerer, og kommer med generelle forslag til, hvordan du kan arbejde videre med teksten. Det kan fx være ved at ændre i kompositionen eller synsvinklen, arbejde detaljeret med sætningernes dynamik, ordvalg, slette eller tilføje afsnit/kapitler osv. osv.

Feedbackforløb

Når vi har læst din tekst, sender vi en detaljeret gennemgang på ca. 2 sider med forklaring af, hvad der fungerer godt, og hvad der kan gøres bedre og mere sammenhængende. Ca. en uge efter mødes vi personligt for at gennemgå forslagene og kaste ideer op i luften, så du er klar til selv at arbejde videre med ideerne. og herefter fortsætter du selv med at indarbejde ideerne. Satserne for dette forløb kan ses under Priser og Aktuelle tilbud. Ønsker du et andet feedbackforløb, så kontakt os pr. mail eller telefon, så udarbejder vi et individuelt forløb til dig.

Hvem er vi?

Det kan være svært at overgive sin tekst i andres hænder, og det har vi stor forståelse for. Vores redigering og feedback er derfor altid styret af at hjælpe med at gøre din tekst til den bedste version af sig selv, og det gør vi med omhu, indlevelse og finfølelse over for både dig og teksten.

Nedenfor kan du læse lidt om os, der kommer til at sidde med din tekst, og du er altid velkommen til at bede specifikt om en af os til redigering eller feedback.

Lea Fløe Christensen
Lea Fløe ChristensenCand.mag. i moderne kultur og kulturformidling
Lea er cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling og bachelor i litteraturvidenskab. Hun underviser fiktionsskrivehold på Krogerup Højskole og Københavns Biblioteker samt privat skriveundervisning. Lea har arrangeret et hav af litterære events og udviklet adskillige store og små litterære projekter og er derudover bl.a. litteraturredaktør på Netudgaven.dk sammen med Christel. Lea redigerer primært skønlitterære tekster og ikke-akademiske artikler og er meget rutineret i at tilpasse et feedbackforløb, der passer lige præcis til din situation.
Christel Sunesen
Christel SunesenCand.mag. i dansk
Christel Sunesen er indehaver af Komma Streg og cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Christel forsker i dansk litteratur og er bl.a. medlem af forskningsgruppen Research Group for Genre Studies på Københavns Universitet. Derudover arrangerer hun litterære events og er litteraturredaktør på Netudgaven.dk sammen med Lea. Hun har gennem de sidste 6 år redigeret alle typer af tekster fra fagbøger til avantgarde lyrik og underviser derudover også i lyrik.Christel redigerer og feedbacker på alle typer af tekster og har særlig erfaring med skønlitterære og akademiske tekster.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et tilbud på en opgave, så send gerne en mail, hvor du vedhæfter teksten eller kort beskriver opgaven, dens omfang (tegn inkl. mellemrum) og deadline, så sender vi et tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Opgavebeskrivelse

Vedhæft fil