Korrekturlæsning

download (1)En tekst fungerer bare meget bedre, når grammatikken er i skabet, når der ikke er ærgerlige stavefejl, når kommaerne sidder, hvor de skal, og når sproget flyder godt.

KommaStreg sørger for det. Garanteret hurtig levering og grundighed ned i mindste detalje til overkommelige priser.

Hvad retter vi?

Din tekst bliver rettet i forhold til grammatik, tegnsætning (nyt eller gammelt komma), retstavning og syntaks. Derudover tjekker vi henvisninger (navne, byer, bogtitler osv.) og opsætning (sidetal, kapitler, afsnit, billeder m.v.).

Vi er også altid opmærksomme på at rette i ordvalg og sætningsopbygning, så teksten flyder bedre og er mere sammenhængende. Hvis du vil have en mere gennemgribende redigering, kan du læse mere om det under Redigering.

Hvordan retter vi?

I Word bruger vi korrekturfunktionen, hvor alle vores rettelser bliver registreret, så du kan se præcist, hvad vi har ændret. Herefter kan du så meget nemt acceptere eller afvise rettelserne, og hvis du støder på tekniske problemer, hjælper vi dig naturligvis med det. Derudover sætter vi kommentarer i teksten, hvis der er sætninger, vi ikke forstår, har overvejelser til formuleringer eller lignende.

I pdf bruger vi enten overstregningsværktøjet, hvor vi grundigt forklarer, hvad der skal rettes, eller korrekturfunktionen, hvis du er vant til at arbejde med det.

Ønsker du et tilbud?

Du kan se vores satser under Priser og Aktuelle tilbud, og hvis du ønsker et tilbud på en opgave, så brug gerne nedenstående kontaktformular, hvor du vedhæfter teksten og/eller kort beskriver opgaven, dens omfang (tegn inkl. mellemrum) og deadline, så sender vi et tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Opgavebeskrivelse

Vedhæft fil