Om KommaStreg v/ Christel Sunesen

Vi har flere superkompetente korrekturlæsere, redaktører og tekstforfattere tilknyttet, som sikrer, at vi altid kan levere et optimalt produkt på kort tid.

Bag firmaet står Christel Sunesen, som er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik, og hun har siden 2010 drevet KommaStreg.

Christel Sunesen, KommaStreg, korrektur, redigering

Litterært fokus

Christel Sunesen forsker i dansk litteratur, arrangerer litteraturarrangementer og -events og er også indehaver af Forlaget Ekbátana. Derudover har hun også undervist i lyrik og er litteraturredaktør på Netudgaven.

Akademisk fokus

Ét af firmaets fokusområder er akademiske tekster, da Christel Sunesen forsker i litteratur, er medlem af forskningsgruppen Copenhagen Studies in Genre på Københavns Universitet og gennem årene har korrekturlæst og redigeret adskillige akademiske bøger, ph.d.-afhandlinger og specialer. Blandt andet er hun bidragsyder og redaktør på antologien Ved lejlighed. Grundtvig og genrerne.

Sune Auken, dr.phil. og ph.d.-skoleleder, Københavns Universitet: “Christel er blandt den øverste procent af mine bedste studerende. Hun har været min assistent og siden været min samarbejdspartner på flere projekter. Det er ikke noget tilfælde, men et udslag af hendes forbløffende kombination af overskud, talent og energi.”

Referencer

Vi har løst opgaver inden for redigering og korrekturlæsning for en lang række forskellige kunder, bl.a. Undervisningsministeriet, universiteter, Epinion, magasinet Tænk, Borgens Forlag, Forlaget Spring, Forlaget Frydenlund, Aros Kurser og en masse privatkunder inden for især den akademiske verden.