Redigering

Enhver tekst har brug for et par ekstra øjne, som kan afdække, hvor styrkerne og svaghederne er. Det har vi mange års erfaring med hos KommaStreg, og vi arbejder professionelt med alle typer redigeringsopgaver fra jobansøgningen til romanen.

371px-We_Can_EditHvad gør vi?

Vi vurderer teksten i forhold til dens modtagere og udtryk og giver konkrete forslag til, hvordan teksten kan gøres bedre. Det kan fx være omformuleringer, som gør sproget mere varieret og flydende, det kan være ændringer i tekstens opbygning, fokus, længde osv. osv.

Vi arbejder med stor respekt for din tekst, og vores mål er at gøre teksten til den bedste version af sig selv. Det vil derfor naturligvis altid blot være forslag fra vores side, og vi går meget gerne ind i en dialog om vores forslag.

Hvad koster det?

Redigering af tekster er meget individuelt, alt efter hvor omfattende redigering du ønsker. Kontakt os derfor i nedenstående kontaktformular, eller giv os et kald på telefon 29248379, så vi nærmere kan aftale præcis, hvad der er brug for.

Alle medlemmer af forfatternetværket NewPub får 10 % rabat, læs mere under Aktuelle tilbud.

Hvem er vi?

Det kan være svært at overgive sin tekst i andres hænder, og det har vi stor forståelse for. Vores redigering og feedback er derfor altid styret af at hjælpe med at gøre din tekst til den bedste version af sig selv, og det gør vi med omhu, indlevelse og finfølelse for både dig og teksten.

Nedenfor kan du læse lidt om os, der kommer til at sidde med din tekst, og du er altid velkommen til at bede specifikt om en af os til redigering eller feedback.

Lea Fløe Christensen
Lea Fløe ChristensenCand.mag. i moderne kultur og kulturformidling
Lea er cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling og bachelor i litteraturvidenskab. Hun underviser fiktions-skrivehold på Krogerup Højskole og Københavns Biblioteker samt privat skriveundervisning. Lea har arrangeret et hav af litterære events og udviklet adskillige store og små litterære projekter og er derudover bl.a. litteraturredaktør på Netudgaven.dk sammen med Christel.
Lea redigerer primært skønlitterære tekster og ikke-akademiske artikler og er meget rutineret i at tilpasse et feedbackforløb, der passer lige præcis til din situation.
Christel Sunesen
Christel SunesenCand.mag. i dansk
Christel Sunesen er indehaver af Komma Streg og cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Christel forsker i dansk litteratur og er bl.a. medlem af forskningsgruppen Research Group for Genre Studies på Københavns Universitet. Derudover arrangerer hun litterære events og er litteraturredaktør på Netudgaven.dk sammen med Lea. Hun har gennem de sidste 6 år redigeret alle typer af tekster fra fagbøger til avantgarde lyrik og underviser derudover også i lyrik.

Christel redigerer og feedbacker på alle typer af tekster og har særlig erfaring med skønlitterære og akademiske tekster.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et tilbud på en opgave, så send gerne en mail, hvor du vedhæfter teksten eller kort beskriver opgaven, dens omfang (tegn inkl. mellemrum) og deadline, så sender vi et tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Opgavebeskrivelse

Vedhæft fil